Mitsubishi Outlander

2004-2007

Поне на хартия Mitsubishi Outlander звучи интересно, с 4×4 базирано на същата платформа като страхотното Lancer Evo. На практика обаче нещата са други. Колата не е толкова добра за шофиране. Високата каросерия се накланя по завоите, возията е твърда в града, а кормилното управление е твърде леко.Интериора е по-малко привлекателен от много конкуренти, поне всичко е добре разположено и вътре има прилично пространство. Малките задни врати правят трудни влизането и излизането, а зареждането на по-големи предмети в багажника е неудобно заради тесния отвор.


Типични проблеми

Най-голямото предимство обаче е, че марката произвежда много здрави и непретенциозни автомобили. Те винаги са много високо в класациите за надежност.

Не много Аутлендъри бяха продадени като нови, но собствениците съобщават се малко проблеми с надеждността и всички те се решават бързо и ефективно от дилърите. Всичко това означава, че колата е много надеждна, стига да се грижите добре за нея.


Кой двигател да изберем

ук нямате избор, има само бензинови мотори. Всички са 4 цилиндрови с обем 2.0 и 2.4 като първия се предлага в турбо весия с 200 к.с.

И двата мотора работят безотказно, стига да се спазват изискванията за интервали между смените на препоръчваното масло. Снабдени са с балансиращи валове за гасене на вибрациите, които се задвижват от отделен ремък и обтягаща ролка, които също подлежат на периодично обновяване при смяната на ангренажния. Газифицират се сравнително лесно и евтино.

Ръчните скорости са добри, 4 степенния автомат е малко тромав и разхода му е с около 2 литра отгоре, но пък е здрав.

Мнения на потребители

Напиши коментар

Все още няма публикувани мнения и коментари за Mitsubishi Outlander.


Оценки
Управление
60
Комфорт
60
Място
60
Изработка
80